maandag 31 oktober 2011

Maandag 31 oktober 2011

Zo eindelijk is het me gelukt om een bericht te schrijven. Als je ook niet gewoon even de tijd neemt om iets te lezen, ja dan duurt het wat langer. Maar goed ik ga proberen mijn leven te beteren en regelmatig even wat op mijn blog te schrijven.
Zoals ik al in mijn profiel vermeldde heb ik longemfyseem en sta al enige tijd op de transplantatielijst. Voordat ik ziek werd werkte ik als groepsleidster bij de Hartekampgroep (een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking). Dit kon ik echter niet meer doen en daarom werk ik sinds 2005 op de cliëntenadministratie. Zo ben ik nog een beetje op de hoogte van het wel en wee van de cliënten en ben ook nog aan het werk (al is het maar voor 2 dagdelen per week).
Verder vul ik mijn dan met de opvoeding van mijn 2 zoons, Jerry (17 jaar) en Jordy (15 jaar).
Gaande weg zullen jullie wel meer over hun te weten komen.
Verder heb ik 3 dagdelen hulp in de huishouding van Anja en ga ik 1 x per week boodschappen doen met een goede vriendin Brigitte.
Op maandagochtend train ik ik het ziekenhuis om mijn spieren en conditie wat op peil te houden, soms lukt het me ook niet en ben ik te moe maar probeer zoveel mogelijk te gaan.
Ik ben vandaag best moe daar ik gisteren naar een reünie geweest ben van een oud bruin café"BRUINS" in Bennebroek waar ik vanaf mijn 18e kwam, gezellig dat het was maar met als resultaat dat ik nu uitgeblust ben (ach ja hoor van mensen die niets mankeren dat ze daar ook last van hebben dus dat wijten we maar aan de leeftijd) Toch ben ik blij dat ik gegaan ben, leuke mensen weer gesproken dus dat doet je weer goed.
Staks nog maar even een uurtje op de bank dan kunnen we daarna weer voor het eten zorgen. De jongens moeten naar voetbaltraining dus dat wordt om 17.00 uur eten en bijtijds mijn mandje in, morgen weer lekker werken.
Jullie horen nog van me, doei

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk, een nieuw gezicht.
  Ik vind het leuk om te lezen wat de andere wachtenden zoal meemaken.
  Groetjes Alida Vredeveld

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je ons laat delen in je bezigheden.
  Voor iedereen is het overleven totdat die longen er zijn.
  groetjes Tilly en Rien Rombouts

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Andrea

  Ook ik sta op de site van www.longtransplantatie.nl in het rijtje voor wachtenden...

  Leuk om weer een nieuw gezicht te zien op de longtransplantatie.nl en dan ook nog met de ziekte longemfyzeem de zelfde longziekte die ik heb, altijd fijn om ook verhalen van anderen te lezen hoe een ander zijn ziekte mee maakt en er mee om gaat...

  Ik wens je dan ook veel sterkte tijdens je wachtperiode voor een mooi setje nieuwe longen waar ik ook op zit te wachten ;)

  Helaas is onze weg nog lang te gaan voor wij weer op en top in het leven zullen staan, maar we houden moed, en dat doen we dan ook door elkaar te steunen...

  Groetjes Janetta Heilhof

  BeantwoordenVerwijderen