zondag 20 november 2011

Van alles wat


Zo, na een aantal dagen toch maar weer eens achter de PC. Vorige week vrijdag samen met Jerry naar de bruiloft van mijn nichtje Suzanne (dochter van mijn oudste broer) geweest in Volendam. Gelukkig kwam mijn zus Dorien ons ophalen want ik merk wel dat het mij anders teveel energie kost. We hebben verschrikkelijk genoten van het feest en om 1 uur 's nachts kwam Sandro (een vriend van Jerry) ons weer ophalen met mijn eigen auto dus dat was heerlijk (kon ik ook een borreltje drinken). Het feest was heel leuk maar het resultaat was natuurlijk dat ik 2 dagen moest bijkomen, maar ach soms moet je dingen doen en soms laten.
Maandag de gebruikelijke griepprik gehaald en ik moet zeggen dat ik, in tegenstelling wat ik van andere hoorde, er totaal geen last van het gehad.
De rest van de week eigenlijk heel druk bezig geweest, extra gewerkt en dat is best goed gegaan.
Ik merk wel dat sinds ik Azitromicine als onderhoud gebruik, ik me beter voel en eigenlijk geen ontstekingen heb. Nou is de winter nog niet begonnen maar deze tijd is alvast meegenomen.
Ik was trouwens een paar weken geleden bij de internist van het UMCG en daar kreeg ik te horen dat deze arts dacht dat het hooguit een jaar zou duren voordat ik getransplanteerd zou zijn!!!!!, volgens hem was mijn naam al 2 x gevallen tijdens gesprekken over eventuele reserve of geschikte kandidaat. Dan schrik je best wel en had ik meteen iets van: Ach zo slecht ben ik toch nog niet, maar je wilt natuurlijk wel graag. Ik vraag me trouwens af hoe anderen hiermee omgaan, merk wel dat ik nu weer meer alert ben op de telefoon.
Gisteren 's morgens naar het voetbalveld, Jordy moest spelen met de D1 en wonnen van HBC met 5-1, een vrolijk kind thuis,. 's middags nog even bij het 1e van VEW gekeken en ook die wonnen dus het was een fijne dag, maar door de hele dag buiten lag ik om 21.30 in bed, rozig van het buiten zijn en doodop maar weer een dag met een sterretje en daar gaat het toch om.
Vandaag weer een dagje met eigenlijk niks. Eerst lekker gebruncht met de kinderen en daarna lekkere niksen. Heerlijk, dan kan ik er weer een weekje tegenaan.
Wie weer wat ons weer de volgende week brengt.
Iedereen die dit leest een prettige week en geniet van de kleine dingen.

1 opmerking:

 1. Wat een leuk en positief verhaal.
  Wat maak jij leuke dingen mee.
  Fijn dat dit allemaal nog mogelijk is.

  Als ik het goed heb sta jij nu 2,5 jaar op de wachtlijst.
  En misschien nog 1 jaar te gaan.

  Ook bij mij is vorig jaar juni en dit jaar in mei mijn naam gevallen toen er longen vrijkwamen.
  Ik hecht er niet meer zoveel waarde aan.
  wacht nu al 3 jaar en 10 maanden.

  Maar best mogelijk dat jou bloedgroep en longinhoud meer aangeboden wordt.

  Toch maakt je hart een sprongetje als je dit hoort.

  Groetjes van Alida

  BeantwoordenVerwijderen